Pablo Smet

Creatieve duizendpoot en duivel-doet-al Pablo Smet (°1972) is sinds eind jaren ’80 in verschillende gedaanten en hoedanigheden actief in het brede (werk)veld van pop en rock over jazz, blues en rootsmuziek tot alle genres van elektronische en experimentele klanken, niet zelden in combinatie met andere kunstvormen.
Met vooral veel aandacht voor ‘de gaten tussen deze genres en hoe ze op te vullen’.

Steeds als supporter aan de zijlijn, maar in veel gevallen ook op en in het veld als medewerker, organisator, talent scout, (tour)manager, promotor, coach, curator en/of programmator.
Schuldig of medeplichtig bevonden aan ‘Listening Sessions’, ‘Trax To Relax’, ‘Nacht van de Compost’, ‘OnderStromingen‘ en ‘MusiCalorie‘.
Onderweg onder meer actief bij Debuutrock, MOVe! (Muziekdag Oost-Vlaanderen), Cartoondebuut, Dichter-bij-rock, Jong Geflitst, Looplizard, Ozark Henry, DeLaVega, Jazzenede, ART-SPOT.BE en Muziekmozaïek Folk & Jazz.

Om alles wat te centraliseren en in goede banen te blijven leiden kroop in 1999 A Flying Kiwi Experience uit het ei.

De rode draad is en blijft een eigenzinnige, eclectische kijk op de muzikale wereld.
Met de oren open voor wat er momenteel gebeurt en tegelijkertijd met een voortdurende terug- en vooruitblik naar de geschiedenis en de toekomst van de muziek. Waar mogelijk in een combinatie van muzikanten, DJ’s, VJ’s en soortgelijke podiumbeesten.
Steeds met respect voor de gevestigde waarden, maar met minstens evenveel oog en oor voor vernieuwing op alle vlak.

Sinds 1 april 2018 verantwoordelijk voor de wekelijkse portie curieuze geluiden uit het kabinet van…

WUNDERKAMMER